Tijd voor een spelletje!

Zoals jullie ongetwijfeld zullen weten, zijn wij hier bij ikwasinharen.nl dol op spelletjes. Computerspelletjes wel te verstaan, geen suffe antieke bordspellen, die zo tergend lang duren dat je per spel drie keer het stof eraf moet blazen om te zien waar je staat op het bord. Én we zijn dol op sentiment. Speciaal voor jullie, omdat het toch kudt-weer is, de kinderen van de buren alsmaar gillen en moeders de vrouw strontchagrijnig is, omdat jij geen zin had om voor de 14e keer deze maand naar je schoonouders te gaan, heeft ikwasinharen.nl een klassieker voor je opgezocht: Digger. De game bevat 4 kleuren, is uit het jaar 1983 en ontwikkeld door Windmill Software. Als je deze game herkent, kun je met recht zeggen dat de beste periode van je leven inmiddels wel achter je ligt. De bedoeling van het spelletje is simpel: zorg dat je alle diamantjes pakt en dat je Nobbin en Hobbin ontwijkt. Graaf onder een zak door om deze te laten vallen en scoor wat extra punten als je hiermee Nobbin of Hobbin uitschakelt. Digger wist IWIH in ieder geval urenlang achter zijn pc te houden. Een screenshot van je score wordt zeer gewaardeerd, zodat wij op de redactie ook eens een uitdaging hebben. O ja, en succes met het verwijderen van het melodietje uit je hoofd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s