Filmtip: Legend

Dankzij films zoals Legend zou je bijna je uitkering op willen zeggen en professioneel gangster worden. Maar hé, gangster zijn is ook hard werken. Deze prachtige film vertelt het verhaal van de tweelingbroers Ronnie en Reggie Kray plus aanhang. In de jaren 50 en 60 domineerden the Krays Londen d.m.v overvallen, afpersing en moord. Ook waren zij eigenaar van verschillende nachtclubs waar ‘zelfs’ politici en bekende personen leuke avonden genoten. Legend is het verhaal van de opkomst en ondergang van de gebroeders Kray. Honderd procent de moeite waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s