Kanker!

media_xl_593327

Geachte mevrouw Ficq,

Mr Ficq, gaat een zaak aanspannen tegen de sigarettenfabrikanten. Dit vanwege het feit dat een van haar cliënten longkanker heeft. Samen met haar cliënt geeft ze daar de fabrikant de schuld van. Dat haar cliënte als sinds haar 15e rookt heeft niets te maken met het feit dat ze kanker heeft gekregen. Dat er al jaren een waarschuwing op de pakjes sigaretten staat, van roken krijg je kanker, is ook niet ter zake doende, aldus mr. Ficq. Kinderen zijn immers niet aansprakelijk voor hun daden, dat zijn de fabrikanten.

Nee mevrouw Ficq dat zijn niet de fabrikanten dat zijn de ouders van de kinderen. Deze zijn verantwoordelijk voor hun kinderen en dat hun kinderen al dan niet stiekem zijn gaan roken ligt dus niet bij de fabrikant. Er wordt genoeg gewaarschuwd. Van roken ga je dood. Van niet roken ga je ook dood. Iedereen gaat overigens dood, dus als ik u was zou ik alvast een zaak aanspannen tegen Albert Heijn, de slager, visboer, groenteman, bakker of welke winkel, groothandel of fabriek dan ook. Want straks gaat u dood en dan heeft u niet het geld gekregen waar u zo duidelijk op uit bent

Van leven ga je dood mevrouw #ficq net als van roken. Ook van niet roken ga je dood en ook van niet roken kun je kanker krijgen. It’s all in the game. For you it’s all about the money!

een reactie

  1. Zou die muts dit lezen? Denk van niet, ze geild op Marokkanen, arabieren en geld..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s