Column Bas Taart: Cheers

bas

Ik weet het als de dag van gisteren. Ik begon met tikken en hield niet meer op. Dit deed ik voor allerhande media, soms voor gratis, soms niet. Tot voor kort zat ik weer bij de Retecool, die ik ooit al verraadde om bij de buren in dienst te gaan. Nu weer. Leuk hoor, die uitjes, maar daar rookt de schoorsteen niet van. Dus toen de uitbater van deze toko een aantal nullen op tafel gooide, raapte ik eerst mijn kaak op en daarna zei ik ja.. ‘Fuckende Kolere’, dacht ik. ‘Dit is meer dan drie hamburgers van Mc Donald’s en een toiletbezoek!’

Meneer IkWasInHaren was sowieso erg overtuigend in zijn praatje om mij te scoren. Zo wist hij precies waar al mijn familie en vrienden wonen en zei het dat het heel jammer zou zijn als er iets mee zou gebeuren. Dat was ik met hem eens. Hij dronk nog een liter bier, ik at wat lsd. Dingen gebeurden.

Wat vooral gebeurde is dat ik nu hier woon. ‘Hier’ is natuurlijk op straat, maar op 020 Centraal zijn stopcontacten. Daarvandaan zal ik vanaf nu voor een x bedrag veel en vaak mijn mening laten horen. Want geld.

Per vandaag heeft u recht op mijn mening, dus. En zolang de uitbater mijn onkostenvergoeding betaalt, kan Retecool de tyfus genieten.

Was getekend,

Bas Taart

8 reacties

 1. Eric Corton · · Beantwoorden

  Kijk, dit nou wel een leuk stukje!

 2. Dat werkt dus wel jou in dienst nemen. ikwasinharen… Nog nooit van gehoord. Maar nu vast wel. Cheers!

 3. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Jullie gaan nog eens heel groot worden zo!

 4. krenaawat!

  Als het station een keer wegloopt, Bas, Appie en bibliotheken hebben ook internet.

 5. Fuck policor retecool

 6. eindelijk gaat hij voor het geld!!! is er ook nog ruimte voor een muze……. ???

 7. Toxteth O'Grady · · Beantwoorden

  Godverdomme gast,ik heb met jou een laptop begraven! En nu heb je me niet meer nodig?
  Maak niet uit, als deze Full Retaart maar 2 april weer voorbij is.

 8. Schijten in het bord waar je net uit gegeten hebt. The Loser is strong in this one… Als je geld wilt verdienen had je een vak moeten leren, Taart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s