SUPERHANDIG POSITIEF OVERZICHT van het grotere Wij in maart 2018

revolver-2789388__480Zijn we nog een beetje positief met z’n allen? Genieten we ook zo van die dalende misdaadcijfers? Werken we lekker aan het grotere wij van Nederland? Zwaait uw Turkse buurman naar u? Lekker brood verkoopt die Turkse bakker op de hoek van uw straat. De hoek van uw straat. U wordt dan pas wakker. Als de hoek van uw straat ontploft. Geeft verder niet, we blijven voorlopig lekker positief. Januari en februari waren best positief. Maart viel ook wel mee. Daldende misdaadcijfers alom. We hebben nu al zin in de kersttoespraak van Koning IV, maar eerst april, want april geeft geen fuck en doet wat hij wil.

1 maart – hallo Utrecht. Oog om oog, tand om tand. In park Oog in Al worden twee tieners van 15 (!) jaar neergestoken. Op de eerste dag van maart beginnen we lekker. In Vleuten wordt een meisje van 9 in gruzelementen gereden en de bestuurder stapt uit om te helpen. O nee, stapt weer in en rijdt weg. Hopelijk heeft hij zijn rode Suzuki tegen een  boom geparkeerd, met 180 km/pu. In Hulst wordt een krantenbezorgster mishandeld. Inbraken zonder buit of geweld horen eigenlijk niet thuis in de Grote Wij-overzichten van 2018. Anders blijven we bezig en worden de artikelen zo groot. Maar op 1 avond in Roosendaal was het twee keer raak. Gewoon twee boeven zonder woon- of verblijfplaats die in Roosendaal gaan inbreken. Je zou er maar wonen. Je kan er niet eens meer tapas eten.

2 maart – dat was ons weer een hele lap tekst op 1 maart. Hopelijk valt er vandaag niet veel te schrijven. Helaas. Mislukt. In Nijmegen wordt een tbs’er opgepakt (helikopter en zo, megaveel ophef) en vandaag is er weer plaats voor Oudhollandse antisemitisme. Joods restaurant HaCarmel (een oude bekende) heeft weer te maken gehad met geweld. Vis-Vlees-Baksteen. Dat is nou al de derde keer in korte tijd. Drie keer een incident. Drie keer een verwarde man. Drie keer gewoon voor je kijken. Drie keer gewoon doorlopen. In hetzelfde Amsterdam van Joziallah van Allahrtsen was vandaag ook een steekpartij waar twee mensen gewond raakten. In Rotterdam vandaag weer een routineklusje. De politie heeft in beide gevallen geen idee. Wij wel. In Bergen op Zoom reed een ‘Fransman’ in op de politie. Geen idee waarom.

3 maart – het gaat lekker met dat wij-gevoel. Eigenlijk nog nieuws uit februari, maar vandaag pas in de msm. Ali Bombari is in Maastricht van zijn bed gelicht. Ali is een enkelbandjihadist. Een enkelband om hem op het rechte pad te houden maar waar Ali woont, weten we even niet. Nederland, Nederland, waar is het mis gegaan. In Roosendaal wordt een vrouw meerdere malen gestoken door een man. Ophef in Zoetermeer. En een Turkse trouwstoet zorgt voor overlast in Zeeland. Zeeland? Ja, Zeeland. Een Turkse trouwstoet in Zeeland. In Rotterdam is er een steekpartij en in  partyhal Ahoy stompen allerlei mensen elkaar tijdens een boksgala. Buiten de wedstrijd om. Geen aanhoudingen.

4 maart – we zijn al sinds 1 januari 2018 bezig om het wij-gevoel van dit land te beschrijven. Er zijn een paar steden die geregeld terugkomen. Breda bijvoorbeeld. Breda is gewoon mislukt. Woerden gaat ook die kant op. Steden waar het recht van de sterkste geldt. Gelukkig kon je vandaag ook lekker ontspannen bij een potje voetbal. Doorgesnoven  fans van Go Ahead Eikels schopten op het veld de spelers van De Graafschap. En in Coevorden wordt op een politiebureau geschoten (Zweedse toestanden) en er wordt in Holtheme een dode gevonden. Waarschijnlijk misschien hebben die twee zaken met elkaar te maken. Misschien kan de Rotterdamse recherche met het onderzoek helpen? O nee, toch niet.

5 maart – rapper Convex Kafka (bekend van de hit …) vindt dat we Baudet moeten uitschakelen. Daar heeft MC Confetti Kut wel vaker last van. Vandaag zijn joodse studenten aan de VU het zat. De V van Vrije is de laatste jaren voor Verschrikkelijk, Vreselijk, Vete en Vijandschap gaan staan. Wat een land. Gelukkig ligt het geld van hardwerkende Nederlanders veilig in de kluis van de Rabobank.

6 maart – dalende misdaadcijfers vandaag. Er moest eventjes een school op slot omdat er een 17-jarige jongen voor wat amok zorgde in Spijkenisse. Voor de rest was uw kind veilig hoor, geen paniek. Ook in Alphen aan de Rijn zit uw kind veilig op school. Tussen economie en Duits jaagt uw puber een gepeste debiel van de zorginstelling van het schoolplein, maar dat hoort nu eenmaal bij maatschappijleer. In Halsteren zwaaide er een verwarde man met een zwaard. Vertrouwd beeld onderhand en in Amsterdam worden tussen neus en lippen door 40 appartementen doorzocht en 7 man aangehouden. 40 (!) appartementen doorzocht en 7 (!) aanhoudingen. Herhaal dat 10 keer en ontdek wat voor een bizar nieuws dat eigenlijk is. In Den Bosch was het feest. Dubbel feest. In Delft was het kermis. In Apeldoorn de afterparty. In Arnhem disco. In Arnhem werd vandaag trouwens ook de halve Korenmarkt dichtgegooid. Iets met drugs. En de Koerden stonden weer met een bord op Amsterdam Centraal en posters met zoenende mannen worden kriskras door heel tolerant Nederland vernield. Haat tegen posters is tegenwoordig hip.

7 maart – Breda weer. Breda is koploper in de eredivisie van het Wij-Gevoel. Een man probeert de wapens van de agent af te pakken. Haha, zitten toch geen kogels in. Dus wat heb je daar nu weer aan. In Sliedrecht is het leuk wonen, alleen niet in een flat waar een verwarde man de halve boel in de fik steekt. In Zoetermeer zette een man geen flat in de fik, maar gewoon zichzelf. Vast een boeddhist of zo. Er is wat onrust in de Rotterdamse wijk Wielewaal en in Amsterdam wordt er een wijkagent de vernieling in geslagen.

8 maart – wij snappen dat u moe wordt van dat klikken op al die links, maar anders wordt dit artikel zo lang. Dus klik nu maar en geniet van het grote wij-gevoel van Nederland. Deze maand staan de scholen in het nieuws. Was er al eerder amok in Spijkenisse en Alphen aan de Rijn, vandaag is het de beurt aan Amsterdam. Daar wordt een 13-jarig meisje even streetwise gemaakt tijdens real life maatschappijleer. In Apeldoorn wordt een 16-jarige jongen mishandeld. De jeugd heeft de toekomst. Wel een toekomst met blauwe plekken.

9 maart – de jeugd speelt nooit meer buiten. Hoor je wel eens. Nou, in Dordrecht speelt de jeugd nog wel buiten. Dat uw liefdevolle kinderen een doorgeladen pistool in de bosjes vinden mag de pret niet drukken. Streetwise. Wie onderhand ook streetwise is, is Geert Wilders. We leven in een land waar politici met taarten worden vermoord en vandaag in Emmen wordt er een ei gegooid naar een Nederlandse politicus. Dat helpt niet echt mee met het wij-gevoel van Nederland. In Rotterdam worden een paar vrouwen onzedelijk betast.

10 maart – de misdaadcijfers dalen, maar niet op 10  maart. Politie kapotgeschopt daar. Iemand met de dood bedreigd daar. Je zou er honger van krijgen. Gelukkig kan je in Rotterdam-Zuid makkelijk een pizza bestellen. Niet dat de bezorger aankomt omdat hij of zij van zijn scooter wordt getimmerd, maar toch. In Nijmegen protesteren katholieken (!) tegen posters met zoenende mannen. Katholieken houden juist van jonge mannen, maar gelieve niet op posters. Er is in dit land sowieso veel ophef over posters. Nederland haat posters. In Den Haag wordt een agent mishandeld. Dat is tegenwoordig een traditie; agentje mishandelen. Vind je het gek als je in een Touran rijdt (van 0 naar 100 in 3 minuten). Ze konden in Amersfoort nog wel vluchtende criminelen klemrijden. Wat een gedoe in al die grote steden, gelukkig is het in kleine plaatsjes zoals in Sint Maartensdijk lekker wonen. O nee wacht. Toch niet.

11 maart – in Eindhoven de gekste wordt iemand neergeknald op een woonwagenkamp, maar voor echte dalende misdaadcijfers moeten we vandaag in Goes zijn. Eerst meppen een groep dronken Polen alles naar de kloten en even later bedreigt iemand (een lastpak??) een agent met de dood. Even een nachtje zijn roes uitslapen en weer op vrije voeten. Dit land draait door. Iets zegt ons dat agenten helemaal niks meer voorstellen. In Gouda wordt er een agent bewust van zijn sokken gereden door een Pool. In Breda (waar anders) worden een man en een vrouw ernstig de vernieling in geslagen door een jongen van 18. In Nijmegen overleeft de politie dit keer een aanslag met een helm. In Amersfoort gooit iemand een fiets naar een ambulance. In Arnhem staan auto’s in brand. En een vechtpartij op een kermis is al zo oud als de weg naar Rome. Zeker in Schiedam. Dus eigenlijk hoort dit niet thuis in dit overzicht. O wacht, er zijn ook ramen van huizen ingegooid. Soort vechtpartij XXL. Natuurlijk is het niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. In Vlaardingen wordt een echtpaar bruut beroofd. Geen idee waar de dader is. In Tilburg wordt een 17-jarige jongen gedwongen om geld te pinnen. In Amsterdam wordt er een vrouw in haar auto bewust aangereden met een auto. Vandaag was een mooie dag in Nederland.

12 maart – in de overzichten januari, februari en maart komt nogal wat geweld tegen agenten voorbij. Uw hart maakt een sprongetje van blijdschap als uw zoon van 16 zegt dat hij politieagent wil worden. Wij zouden uw zoon dwingen om bakker te worden of zo. Want anders moet hij bijvoorbeeld dode vrouwen van het tapijt rapen in Amersfoort. Of vluchtende boeven aanhouden in Enschede. Of een verwarde man met een mes aanhouden in Gilze-Rijen. Of in Zaandam geslagen worden door een gek. Gevarieerd werk, dat wel. In Soest wordt een 14-jarige jongen bedreigd met een mes en onzedelijk bejegend.

13 maart – in Den Bosch wordt er een burger geslagen met een stalen pijp. In zijn eigen huis. Op de A2 en A50 is er vandaag een lange achtervolging. Een Touran moest vol gas (110 km/pu) om criminelen aan te houden. In Arnhem wordt er iemand met een mes gestoken terwijl hij in de bus zit. Een vermoorde man hier. In Amstelveen wordt er een man met een hamer op zijn hoofd geslagen en in Rosmalen wordt er een hele buurt afgesloten na een schietpartij.

14 maart – oud nieuws maar vers van de pers. In Voerendaal is de burgemeester bedreigd met een vuurwapen. In Voerendaal worden ook auto’s van wethouders in de hens gestoken. Maffia en politiek zijn nu eenmaal een goed huwelijk. Ook in dit land. Verder nog een terroropa in Sluis. Haha. Dat is dan best nog wel om te lachen. In Pijnacker valt er niet te lachen. Daar gaan vier mensen op de vuist en wordt een 70-jarige vrouw hoofdgeklapt. In Rijswijk is er een avondklok voor ouderen en in Nieuwkoop is het aanstaande zaterdag 17 maart stil op straat.

15 maart – verrassing. Nederland Doorknipland. De gevangenissen staan leeg dus lijkt het een goed idee om criminelen een enkelband te geven. Knip knip weg. Wat een nieuws. In Rotterdam moet de politie gebruik maken van benaderingstechnieken gevaarlijke personen. Nederland staat nummer 6 als het gaat om gelukkigste land van de wereld. Kan je nagaan hoe leuk het wonen is in Rwanda. De gruwel.

16 maart – een logboek maken over het wij-gevoel van Nederland is onderhand net zo veel werk als het schrijven van een boek. Als een Harry Mulisch scrollen wij allerlei nieuwspagina’s af om naar het grote wij-gevoel van Nederland te zoeken. De ontdekking van de hemel vandaag in Amsterdam. Een schietpartij op 15 maart (direct na publicatie van Deel I) en eentje in de vroege ochtend van 16 maart. Lieve stad Amsterdam. In Breda (wederom Breda) wordt er een agressieve man opgepakt na mishandeling van NS-medewerkers. In Rotterdam was het een drukke ochtend met vier incidenten. Incidenten 1 en 2, incident 3, incident 4. In Nijmegen wederom een overval en in Oss wordt een coffeeshop beschoten. In Haarlem wordt er een vrouw mishandeld in een bus. Voor de rest een rustige dag, alleen roept Ali Blokkadi op om dit land te ontwrichten door de straat op te gaan. Alleen als je moslim bent dan. Want stemmen is een beetje overgewaardeerd. Gelukkig zijn er 21 maart verkiezingen.

17 maart – nieuws vandaag wat we al wisten. Vrijwel elke burgemeester wordt in Zuidoost Brabant met de dood bedreigd. In Roosendaal worden vijf man opgepakt. In Den Haag is er een steekpartij. In Breda (waar anders) is er een gijzeling. In Nieuwkoop is het rustig op de markt. In Bergen op Zoom wordt een man gekopschopt. In Roosendaal wordt een complete familie na een ruzie opgepakt (waren drie Tourans voor nodig) en in Oudenbosch wordt een 17-jarige jongen kapotgeslagen. In Krimpen aan den IJssel wordt in een loods meerdere explosieven (zwaar vuurwerk) aangetroffen. Even ophef, maar al gauw zat iedereen weer op de bank GTST te kijken.

18 maart – in het kort; arrestaties in Utrecht na grote vechtpartij. Schietpartij Den Haag. Verwarde man in Dieren valt iemand aan. Steekpartij Alphen aan den Rijn en grote vechtpartij in Bergdijk. Grote massale megavechtpartij in Bergen op Zoom. Twee jongens beroofd en in elkaar geslagen in Eindhoven. Als je het kort opschrijft, valt het allemaal wel mee vandaag.

19 maart – in Roosendaal (waar anders) wordt een Fransman (Jacques le Cocq of Pierre Claudel) aangehouden met teringveel geld in zijn auto. Die wilde vast een groot cadeau kopen of zo. Steekpartij Den Haag. Schietpartij in Rotterdam. Agent en vrouw in gezicht gestompt in Breda. Breda? Daar gebeurt toch nooit wat? En daar hebben we joods restaurant HaCarmel weer. Zij serveren gewoon slecht eten. Kan niet anders met al die boze klanten die verhaal komen halen.

20 maart – vervelende reiziger. Zo kan het ook noemen. Die vervelende reiziger valt allerlei mensen lastig in Eindhoven en kopt daarna en NS-beveiliger. Vervelend allemaal. Als je uit wil gaan in Club One te Zoetermeer kan dat helaas niet meer. Vandaag beschoten met een automatisch wapen en dat betekent automatisch een paar maanden dicht om de muren opnieuw te plamuren. En een verwarde vrouw loopt verward te doen bij een school in Amsterdam Noord. Maar uw kind is veilig hoor. Niks aan de hand. Ga gewoon boodschappen doen in Wormerveer. Hoe groot is de kans dat die buurtsuper wordt overvallen door middel van een auto door de pui?

21 maart – eindelijk verkiezingen. Eerst nog even ruzie zoeken in Tilburg (2x) en daarna stemmen op de islampartij waar de nummer 4 een beetje fout is. Stemmen op een Hezbollah-hooligan. Kan gewoon in dit land. Het ganse land stemt terwijl de Turkse vlaggen wapperen. In Utrecht worden explosieven gevonden bij politiebureaus. In Bergen op Zoom ontsnappen er boeven (helikopter en zo). Superspannend allemaal. En in Dordrecht wordt er een auto beschoten en in Tilburg worden straten afgezet omdat de politie iemand op wil pakken. In Breda rijdt iemand een 16-jarige jongen in de prak en rijdt door. De wereld rijdt doorrrrr. In Gorinchem wordt er een agent gediscrimineerd door een amokmaker. Voor de rest valt het mee. Gewoon doorlopen en voor je kijken. Gelukkig heeft DENK een klinkende overwinning behaald. Het zal dus snel beter gaan met dit land.

22 maart – heeft u al een wij-gevoel? Wij wel. Gelukkig valt vandaag wel mee. In Schaijk wordt er een bekende van de politie vermoord. In Breda wordt er iemand mishandeld in het stadskantoor. Een verwarde man in Woerden zorgt voor ophef. In Eindhoven valt een dronken verwarde man ouders lastig op een schoolplein. Broodje Mac Steekpartij te Amsterdam. En vandaag werd bekend dat twee Mohammed B-groupies een aanslag wilden plegen in Rotterdam.

23 maart –  een vrouw wordt van haar fiets gekopttyft. Zomaar in Tilburg. Haar zoontje zat achterop de fiets. Klim maar achterop bij mij. Dan gaan we samen naar de tyfus. En in Bergen op Zoom (waar anders) is er en schietincident. ‘Incident’ dus. In Amsterdam wordt er een bus beschoten. Tussen neus en lippen door wordt er een transgender verkracht in een AZC. In Den Haag wordt er een wijkagent met de dood bedreigd. In de Schilderswijk natuurlijk. Daar waar de burgemeester van Den Haag van haar tas is beroofd. Ze was gewoon op de verkeerde plaats op de verkeerde tijd in de verkeerde stad in het verkeerde land.

24 maart – wij kijken niet dagelijks op de site van Dagblad van het Noorden. Er gebeurt daar toch niks. Foutje. In Winschoten verwondt en vrouw een agent nadat ze haar dochter uit de Touran had gesleept. Wat een schouwspel moet dat zijn geweest. In Amsterdam protesteren Nederlanders weer voor de Koerdse kwestie. In Roosendaal is er een vechtpartij en in Zwolle wordt er tijdens een jeugdwedstrijd een 15-jarig voetballertje in elkaar gebeukt. In Terneuzen ligt er ineens een gewonde man op straat. En in Leeuwarden is er ineens een man dood na dat hij is aangehouden. In Maastricht keren tientallen mensen zich tegen de politie. De politie wordt bekogeld met stenen en vlaai. En in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt er een vrouw gegijzeld. In Apeldoorn is er een agressieve man agressief. Voor de rest een doorsnee dagje in Holland.

25 maart – die ene journalist van het Dagblad van het Noorden had het druk dit weekend. In Assen was er een schietincident tussen jongeren. In Brielle worden drie jongeren gearresteerd na een vechtpartij. Irritante uitgaansjeugd heet dat. In Aarlanderveen raken vier mensen gewond na een vechtpartij. In Amsterdam is er een steekpartij. En er wordt een dode vrouw gevonden in Wernhout. In Kerkrade is het gezellig. Er raken drie mensen gewond na een knokpartij. In Rotterdam moesten alle Tourans uitrukken voor een verwarde man.

26 maart – linkrecord! Gaat u maar even zitten. Dit wordt rsi-klikken voor gevorderden. De plaatselijke journalist van Dagblad van het Noorden moest dit keer naar Emmen voor een schietpartij. In Utrecht staan weer auto’s in de brand. In deze overzichten hebben we geen aandacht voor woninginbraken, behalve als er ingebroken wordt in Roosendaal. In Rotterdam wordt er een 19-jarige jongen gewelddadig beroofd. In Schelluinen beroven nepagenten vakantiegangers. In Apeldoorn wordt er een 15-jarige jongen van zijn fiets geslagen. Ali Klapsigaarie bedreigt in een filmpje de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. Er zijn online sowieso nog veel kalifaatjes actief. Een verwarde man zwaait met mes in Groningen. In Dordrecht worden jongeren aangehouden omdat ze wapens hebben en vandaag wordt bekend gemaakt dat er op 15 maart een vrouw in Breukelen meermaals verkracht is terwijl er een blaffer op haar gericht stond. En in Hilversum rijdt een Skoda (sowieso al een loser) een peuter aan en rijdt daarna gewoon door. Zo jammer dat er geen doodstraf meer bestaat in dit land. Gelukkig zijn we op weg naar de sharia. Broodnodig voor dit soort gasten. 26 maart 2018, onthoud die dag. Kees Amsterdam van Opsporing Verzocht verdient vandaag een maandloon met zijn kilometerdeclaratie.

27 maart – er wordt in de Hoeksche Waard veel gebabbeld. Ouderen moeten op babbelherkencursus. Een zeer gewelddadige overval in Rosmalen waar een hele familie voor het leven getekend is. In Rotterdam loopt er een verwarde man met een tas te zwaaien. Syrische gamer gooit gevaarlijk met zijn playstation. Commotie alom. Het kerkblaadje van Zeeland roept haar lezers op om actie te voeren tegen een poster met zoenende mannen. Dit land haat posters. In Zwolle bedreigt een man winkelpersoneel en agenten. In Amsterdam worden maar liefst drie (!) mensen neergestoken. Tussen neus en lippen door. Gewoon drie keer een incident. In die lieve stad Amsterdam schieten agenten vandaag ook een boef neer. In Hilversum wordt een ijssalonhouder vervolgd omdat ze met een stok zwaaide naar straattuig. Dat bedoelt Koning Willem IV dus met het grotere wij van dit land. Een onderneemster die haar zaak verdedigt met een stok wordt vervolgd. Herhaal deze zin 10 keer en besef dat dit land failliet is.

28 maart – het nieuws dat je wist dat zou komen is eindelijk hier. Elk uur wordt er in Nederland een agent beschimpt, geslagen, geschopt, bespuugd, uitgescholden, uitgelachen en vernederd. Gelukkig verdienen ze 1800 euro per maand en rijden ze in een Touran. Ze mogen alleen schieten als ze vooraf een formulier faxen naar 3 afdelingschefs. Kogels dienen ze met eigen geld aan te schaffen. Op eens weet je het, je wordt gewoon bakker. In Den Bosch borrelt het criminelenbloed al op zeer jonge leeftijd bij terrorpeuters. En een verwarde man in datzelfde Den Bosch is dronken. Een wilde achtervolging in Den Haag. En het Oudhollandse autobranden vandaag in het straattheater te Utrecht. Derde avond op rij staat uw auto in de fik. In de Hogeschool Rotterdam wordt er een gebedsruimte ontdekt. Daar zaten moslims stiekem vijf keer per dag te bidden. Brutalen hebben de halve wereld en als we nog even wachten de hele.

29 maart – hier aan de kust, de Zeeuwse kust hebben we alle drank van je vader nodig om de ellende in die kutprovincie te vergeten. In Kortgene (Kortgene?) vallen jongeren een stel jeugdhulpverleners en politieagenten aan. Zelfs in Zeeland heerst er een wij-gevoel. In Amsterdam wordt de broer (Ali Tragedi) van een crimineel geliquideerd. Kees Amsterdam van Opsporing Verzocht had net zijn camera ingepakt of hij moest gelijk door naar Pijnacker. Daar raakt een vrouw gewond na een overval. In Breda (daar gebeurt nooit wat) slaat een man zijn zwangere vriendin de touwtyfus. Verder een kleine steekpartij op het Clusius College in Purmerend. Voor de rest een fijne school. Echt een leuke school. Veilige school ook. En daar hebben we Ali Klapsigaari weer. Hij is de computersmurf van de Nederlandse moslimbrigade. Op Halabook schrijft Ali dat het een straf van Allah is dat burgemeester Krikke van Den Haag is beroofd van haar tas. Schrikken voor Krikke. Ach, het zijn maar woorden. Schelden doet geen pijn. Nederland Vrijemeningland.

30 maart – in het staatsnieuws vandaag; we worden allemaal positiever. Volgens de NOS dan. Alleen is er in Arnhem weinig om te lachen. Daar lopen de spanningen tussen Turken en Koerden hoog op. Dat zouden wij natuurlijk nooit verzinnen, daarom hier een kliklink. Zestienjarige meisjes worden in Arnhem bedreigd omdat ze Koerd zijn. Of Turks. Mooie stad dat Arnhem, maar voor sommige pubers is de stad een brug te ver. Klein vergrijp in Tholen, maar de agent werd op een haar na gemist door een boze motorrijder. Positief dus. En een klein vechtpartijtje in Amersfoort Vathorst. Maar zo klein dat we de dag er positief mee kunnen afsluiten.

31 maart – twee doden in Nieuwe Pekela. Een beroving in Rotterdam en een steekpartij in Elspeet.  De politiehelikopter heeft genoeg vlieguren gemaakt deze maand. In Eindhoven worden twee agenten geslagen en hun Touran in elkaar gebeukt. In Groningen ligt er na een steekincident ineens een gewonde man op straat. Steekpartij in Amsterdam. In Almere wordt er een woning beschoten. En om de maand goed af te sluiten was een stevig potje zwaardvechten in Leeuwarden. Maart roert zijn staart.

4 reacties

  1. […] echt lekker samen met z’n allen. Leve de koning. Hoera in januari. Hoera in februari. Hoera in maart. Hier het complete megapositieve baf baf baf overzicht van april […]

  2. […] werk gesteld om het bankhangend volk dom te houden. Want wat ging het goed in januari, februari, maart, april en mei. En juni? Geen idee, want wij stoppen met die maandelijkse overzichten. Het is […]

  3. […] raadsel. Oftewel; ze hebben geen idee en doen ook maar wat. Vandaar dat wij in januari, februari, maart, april en mei van dit jaar een korte update gaven over hoe gaaf dit land was. Ook wilden wij onze […]

  4. […] in dit land. HOERA! Wij zien al sinds januari 2018 de misdaadcijfers dalen. Ook in februari 2018, maart 2018, april 2018 en mei 2018 zagen wij de misdaadcijfers dalen en merkten wij dat het geluk in dit land […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s