Megapositief baf baf baf overzicht van het Grotere Wij van april 2018

revolver-2789388__480Fuck deel II. Gewoon gelijk de hele maand voor uw kanis. Een hele maand vol met dalende misdaadcijfers, positief nieuws en het grotere wij van dit land. Er gebeuren zulke mooie dingen in de wijk. Je moet het alleen zien. Zo zwaaide laatst een Turkse man naar een Joegoslavische man en voetbalde een Surinaams jongetje met een Nederlands jongetje terwijl er een Marokkaanse vrouw op een bankje zat. Prachtig allemaal. We leven echt lekker samen met z’n allen. Leve de koning. Hoera in januari. Hoera in februari. Hoera in maart. Hier het complete megapositieve baf baf baf overzicht van april 2018.

1 april – haha. 1 april, schop onder je bil. Koevoet in je bek die er nooit meer uit wil. Wat een grollen en grappen vandaag. In Gouda heeft de politie een drukke nacht. Er werd flink gelachen. In Utrecht veroorzaakt crimineel straattuig een ongeluk na een illegale straatrace. In Tilburg is het patatje oorlog. In Dussen vliegt er een helikopter op zoek naar vier boeven. Een onrustige, dronken, verwarde amokmaker wordt in Tilburg opgepakt. In Alphen een stennisschopper bij Paaspop. Dronken verwarde onrustige mannen in Den Bosch. Schietpartij in Amsterdam. Vechtpartij in Breda. In het gezellige Bergen op Zoom wordt iemand bewust van zijn fiets gereden. In Rilland bedreigt een  man brandweermannen. In Bergen op Zoom raakt een winkeleigenaar gewond na dat iemand zijn roze flamingo wil stelen. Haha. Roze flamingo. 1 april is vet grappig tot nu toe. Vooral in Dordrecht. Daar vallen 16 man (!) 1 homo aan. Valt dat onder kattenkwaad of homogeweld? U mag raden.

2 april – eigenlijk nieuws van maart, maar vandaag in de media. Een 14-jarig meisje is bedreigd in Alphen. ‘Nu ontkom je, maar de volgende keer ben je wel van mij.’ Jammer dat zulke mensen niet in elkaar worden geslagen door 16 capuchontuiggasten. En als media in april nieuws gaan plaatsen van maart, dan raken overzichten van dalende misdaadcijfers natuurlijk propvol. Vandaag werd bekend dat er op 30 maart twee jongens door meerdere capuchonturken in elkaar zijn gebeukt in Arnhem. In Den Ham is er een steekpartij, in Arnhem een honkbalknuppelgevecht bij een verkeersruzie. Schietpartij in Amsterdam. Schietpartij in Amsterdam. En dat is geen foutieve beknopte herhalingsconstructie. Nee, gewoon op 1 dag twee schietpartijen in Amsterdam. In Arnhem zoekt de politie een gevaarlijke man. Zoekt u mee? Schietincident in Nijmegen. Vrouw mishandelt ambulancemedewerker in Vlissingen. Man randt lukraak vijf vrouwen aan in Arnhem. (4 x Arnhem). En dan nog wat kleinere zaken die we u besparen, want u heeft geen hele dag de tijd om dit artikel te lezen.

3 april – onze lezers klagen dat de overzichten van januari, februari en maart flinke lappen tekst zijn. Of wij er ook maar iets aan kunnen doen dat Nederland elke dag keihard werkt aan het grotere wij. We gaan ons best doen om kort te schrijven. Schietpartij Spijkenisse. Ineens overal kogelhulzen in Rotterdam. Vrouw breekt pols na overval in Nijmegen. Vrouw van 18 verkracht in Zwolle. In Maastricht knipt een zware crimineel een enkelband door. In Vleuten rijdt een man door nadat hij een 9-jarig jongetje heeft aangereden. We hebben het kort gehouden, maar godsklere wat een positief nieuws.

4 april – ernstig zedenincident in Enschede. Dode verwarde man in Gouda. Schennispleger in Eindhoven. Jongeren jagen cameraploeg uit wijk in Nijmegen. Bewoners zijn het geweld in hun wijk zat. Man mishandelt opsporingsambtenaar in Tilburg. Een man (een gewone man) bedreigt mensen met een nepwapen in Delft. In Rotterdam wordt voor de zoveelste keer een pakketbezorger overvallen. In Tilburg worden NS-medewerkers bespuugd door een man. Vrouw ernstig mishandeld in Delft. Achtervolging en peppersprayalarm op de A16 te Dordrecht. Jihadgroupie Marouane B roept op tot het plegen van aanslagen in Europa. Kort maar krachtig.

5 april – natuurlijk worden wij positiever van al dat nieuws. In Zuid-Beijerland rijdt een automobilist door na dat hij een wielrenner gewond achterliet. Steekpartij Rotterdam. Grimmige sfeer na kraakacties in Amsterdam. Massale vechtpartij in Waalwijk. Allemaal agenten en zo, super veel ophef in Waalwijk. Voor de rest een rustig dagje.

6 april – als we ook nog al het dierengeweld moeten gaan beschrijven, dan zijn we morgen nog niet thuis. Behalve dan als het dierengeweld in Roosendaal plaatsvindt. Want Roosendaal is een shithole. Man gewond na steekpartij in Amsterdam. Schietincident (incident, haha) in Delft. In Schiphol worden bloedverliesremmers gestald. Waarom? Vast omdat we lekker positief zijn met z’n allen. In Tilburg staat een half uur een verwarde man te schreeuwen. Hij roept allerlei dingen die niet in het nieuws mogen komen, behalve de Hitlergroep dan. En toch nog even dierennieuws; verwarde man staat met konijn te zwaaien in Nijmegen. Haha. Arme man. Zo verward dat hij met een konijn staat te zwaaien.

7 april – het gaat lekker. In Roosendaal houdt de politie vijf cocaïnedealers aan. Vechtpartij Den Haag. In Dordrecht wordt een 12-jarige jongen aangereden en natuurlijk rijdt de mafklapper door. In Etten-Leur wordt er een vrouw mishandeld. Shisha shisha shisha pief paf pang in Den Haag. Politie verricht aanhouding met getrokken pistool in Arnhem. In Oude Wetering houdt de politie drie verdachten aan na geweldincident. Auto door de pui bij ramkraak Bodegraven. Man in elkaar geslagen in Apeldoorn. Verwarde dronken man achtervolgt vrouwen in Bergen op Zoom. Verwarde vrouw neemt bad in een sloot in Hintham. Man rijdt in op agent bij een controle in Nijmegen. Vrouw mishandeld tijdens overval in Zwolle. Vechtpartij in Roosendaal. En de voetbalwedstrijd tussen Te Werve en Sportlust’46 loopt uit de hand omdat Ali Steekpaassi zijn tegenstander keihard kapotkickbokst. Sport verbroedert ammehoela. Want in Utrecht zijn er flinke voetbalrellen tussen de halve Eredivisie. Het leek wel een oorlogsgebied. En dan het dieptepunt van het weekend. In Schiedam wordt een dode baby gevonden. Zo rolt u tegenwoordig. Dode baby’s op het balkon. Nederland, schaam u diep.

8 april – Baf baf baf in Breda. Baf baf baf in Bergen op Zoom. Komt dan nu Roosendaal? Nee helaas, maar ooit hebben we de hattrick Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal. Geduld is een schone zaak. In Tilburg knuppelt een man een paar inbrekers neer. Burgers gaan het heft in eigen handen nemen en als dank krijgt de dappere burger pepperspray in z’n mel gespoten. De politie is uw beste vriend. In Amsterdam zijn ziekenhuizen tijdelijk op slot omdat er patiënten binnen worden gereden die door bijtende stof zijn ondergespoten. GROOT NIEUWS, o nee dat valt wel mee. In Tholen loopt een burenruzie uit de hand. Meester Frank Visser wordt op z’n mel geslagen. Man knalt met kindje in auto tegen een muur in Terneuzen. Hij vluchtte met een kindje in de auto voor de politie. Een opa wordt opgepakt met te veel alcohol achter het stuur. Nou en? Gaan we daar ook al aandacht aan besteden. Jazeker, want zijn kleinkind van 2 zat ook in de auto. Wat een debiel ben je dan. Steekpartij in Bloemendaal. Taxichauffeur zwaar mishandeld in Papendrecht. Zware mishandeling van twee personen in Hengelo. Homo mishandeld in Amsterdam. En in de Efteling worden zeven mensen opgepakt na een vechtpartij bij de Droomvlucht. Nogmaals, in de Efteling worden zeven mensen opgepakt na een vechtpartij bij de Droomvlucht. Wat. Een. Land.

9 april – het wordt tijd voor een rustig dagje. En gelukkig valt het wel mee vandaag. Een bestuurder rijdt door in Enschede. En een doorrijder in Eindhoven. En in Berkel en Rodenrijs wordt een hele straat geëvacueerd en een verdacht pakketje tot ontploffing gebracht. Daarna was heel de wijk lekker positief over het leven.

10 april – hallo hallo, hier Anniko. Vandaag wordt er een boef gezocht die en 15-jarig meisje aanrandde in de trein tussen metropolen Emmen en Coevorden. In Enschede wordt een man beroofd en op een ander tijdstip een weduwe zwaar toegetakeld bij een woningoverval. Drie gewonden bij familiedrama Waverveen. In Amsterdam wordt een zwaargewonde man gevonden. In Spijkenisse wordt er een mishandelde man gevonden op straat. In Zeist wordt er bijna een agent kapot gereden door een auto. Nog een steekpartij in Amsterdam. En in Dordrecht wordt er een vrouw beroofd van haar tas. Nou en. Wat geeft dat nou. Door een jongen van 12!!!!!

11 april – steekpartij in Amsterdam. Steekpartij in Amsterdam. Verwarde, halfnaakte man ligt ineens in Breda op straat. In Heteren worden twee mannen aangehouden met een bestelbus. Een bestelbus vol met messen en hakbijlen. Dat waren dus gewoon slagers. Vrouw aangerand in Eindhoven. De gekste, de geilste. Vrouw bedreigd met vuurwapen in Enschede. Jongen mishandeld in park Amersfoort.

12 april – verwarde vrouw met mes in Amersfoort. Politie schiet iemand neer in Goirle. In Eindhoven wordt een man doodgeschoten. In Arnhem zit een man in een speeltuin tussen spelende kinderen te schieten met een pistool. Politieagent wordt bespuugd in Oud Ade. In Breda ligt er een gewonde vrouw op de grond na een vechtpartij. Vandaag wordt bekend gemaakt dat er in meisje is aangerand in Arnhem. Zoek zoek dader en getuigen. Steekpartij Rotterdam. De jeugd heeft de toekomst in Amsterdam. De vandalen zijn 11 jaar. 11 jaar en dan al een basisschool vernielen. Dit land heeft een gezegende toekomst.

13 april – jongeren in Bergen op Zoom vechten massaal. Jongeren. Wat een probleem al die jongeren in het land. In Helmond worden twee mensen opgepakt na rellen tijdens een potje voetbal van het plaatselijk G-team. In Naaldwijk wordt er een man zwaar mishandeld door inbrekers.

14 april – in Tilburg rijdt er iemand door nadat hij/zij een meisje heeft aangereden. In Arnhem raakt iemand gewond tijdens een vechtpartij. In Bergen op Zoom ligt er ineens een dode vrouw in een huis. Steekpartij in Rotterdam. Een feestje in Tilburg wordt pas leuk nadat er een man gewond raakt na een vechtpartij. Feestje, feestje, hoek voor je mel. In Puttershoek rijdt iemand door na een aanrijding. In Den Haag wordt er gevochten tijdens een trouwstoet. Oudhollands gebruik zo’n trouwstoet. Twee gewonden in Amsterdam bij een steekpartij. In Utrecht liggen er hulzen op straat. Gewoon doorlopen.

15 april – man en vrouw. Mes en ruzie. Arrestaties in Dordrecht. In Amsterdam schiet de politie uit voorzorg bij een aanhouding. In Bodegraven ligt ineens een dode vrouw in huis. Steekpartij in Honserlersdijk. In Hengelo wordt een taxichauffeur mishandeld. De politie moest keihard met de Touran (van 0 naar 100 in 2.43) om inbrekers aan te houden in Vuren. Steekpartij in Hoogvliet. In Utrecht lukt het niet om met de Touran (van 0 naar 100 in 2.34) boeven te pakken. In Rotterdam rijdt er een debiel en ambulance met spoed klem. Draaideurmongool. Natuurlijk geen sancties mogelijk. En weer rijdt er iemand door na een ongeluk. Dit keer in Utrecht. In Veenendaal wordt er een verwarde, meszwaaiende man opgepakt. De burgemeester van Urk krijgt een steen door zijn raam. Op zondag. God zij met ons. In Westervoort is er vandaag een grote burenruzie met gewonden.

16 april – vandaag in het nieuws. Afgelopen vrijdag werd er een vrouw ernstig mishandeld in Enschede. Valt er een naakte man hockeymeisjes lastig in Apeldoorn. Nu we het toch over hockey hebben; in Den Bosch wordt er een 13-jarig meisje de tering in geslagen met een hockeystick. In Den Haag steekt er een boze fietser een man neer nadat hij een vrouw had geslagen. In De Lier vindt er een mishandeling plaats tussen verkeersdeelnemers. En er worden vandaag vier mannen opgepakt die een aanslag wilden plegen op het Turkse consulaat in Rotterdam.

17 april – in Eindhoven wordt er een man mishandeld omdat hij blij op straat liep te zingen. En blij op straat zingen is niet wat we moeten willen met z’n allen. In Tilburg wordt er een vrouw aangerand. In Enschede worden lukraak mensen bekogeld met stenen. In Dordrecht geeft een man een kopstoot aan een handhaver. In Schiedam is er een mishandeling en daaropvolgend zijn er allerlei aanhoudingen. In Rotterdam loopt er een koppel elkaar af te beuken met vuisten en messen. In Breda schrikt iedereen omdat een agressieve man water gooit naar de rechter en spuugt naar de griffier. Lijkt ons 55 jaar extra brommen. Grote paniek en grote explosie door grote gerichte actie in Den Bosch. En weer een doorrijder! Dit keer wordt er een 14-jarige jongen aangereden in Alphen en rijdt de automobilist door.

18 april – de politie in Dordrecht vindt al dat geweld tegen agenten stom. Misschien zijn ze in Den Bosch wat positiever. O nee, toch niet. Daar worden vandaag agenten bespuugd tijdens een arrestatie. In Enschede raakt er een bejaarde vrouw gewond bij een overval. In een woonwijk in Nieuwegein worden weer wat granaten neergelegd in de wijk. Mooie dingen in de wijk, je moet het alleen willen zien. In Spijkenisse heerst er elke dag angst bij buurtbewoners omdat de flat in hun straat vol zit met ‘jongeren’. Verwarde man loopt verward in een verwarde tram in het verwarde Amsterdam. Vrouw in gezicht geslagen in Dordrecht. In Nijmegen consternatie na een aanhouding. Gedoe alom.

19 april – in Eindhoven de gekste rijdt er een agressieve man een fietser dood en wordt daarna nog agressiever en wordt agressief in de boeien geslagen. In Bergen op Zoom veroorzaakt een dronken automobilist een ernstig ongeval. In Barneveld lopen gemoederen hoog op bij een verkeersruzie. Enorm hoge gemoederen tegenwoordig. Grote vechtpartij tussen leerlingen van twee scholen in Alphen. In Arnhem rijdt er een scooterbestuurder door nadat hij iemand aanrijdt. In Den Haag wordt er iemand bedreigd met een vuurwapen. In Rotterdam is er een agressieve tiener met een gebiedsverbod. In Vlaardingen wordt er een tiener neergeschoten. In Poeldijk wordt er een agent geslagen. In Almelo wordt er een man geslagen met een hamer. Op het hoofd. Baf. Baf. Baf.

20 april – er gebeuren zulke mooie dingen in de wijken. Vooral in Breda. Daar moet de politie vandaag twee winkelcentra in de gaten houden na een rits aan gewapende overvallen. In Well (?) bij Nijmegen moet er een woning doorzocht worden omdat er mogelijk een explosief in de la ligt. In de Waal bij Nijmegen drijft een lichaam. In Vlaardingen wordt er een supermarktmanager in elkaar geslagen door vier vrouwen. In Alkmaar is het voor iedereen in de wijk flink schrikken. Daar ligt ineens een neergeschoten man op straat.

21 april – in Egmond aan den Hoef wordt een bejaarde man van 80 van zijn fiets geslagen. In Tilburg – koploper in de xtc- en speedproductie – raakt een man ernstig gewond bij een vechtpartij. In Roosendaal raakt er een man zwaargewond na een mishandeling door een groep jongens. In Den Haag wordt een woonhuis kapotgeslagen met hakbijlen. Lekker gezellig in Duindorp. In Roosendaal is het wederom gezellig. Lekker winkelen en kijken hoe een man zichzelf in de nek steekt met een mes. Alom consternatie. In Rijswijk probeert een man een agent van een balustrade af te gooien. In Amsterdam zijn er krakersongeregeldheden. Dat loopt dus uit de hand, maar voor de rest een lieve stad. In Sliedrecht is er een schietincident. Incident. Incident. In Rhenen wordt de Nederlandse vlag beledigd door een groep jongeren. In sommige landen staat daar de doodstraf op. In Nederland krijg je een tegoedbon bij Bureau Halt. En als klapstuk wordt vandaag bekend dat er een ‘Belg’ een aanslag wilde plegen in Amsterdam. In Casa Rosso. ‘Een Belg’ dus. Kut Belgen. Lang zal die leven, lang zal die leven, lang zullen we die agent op z’n muil slaan in Almelo. In Apeldoorn wordt een 19-jarige jongen mishandeld. Steekpartij in Oss. Nederland is de klos. De klos is zeker een meisje van 17 in Doetinchem. Zij wordt door 12 jongens afgetuigd op de kermis.

22 april – vandaag wederom mooie dingen in de wijk. Als je het maar wil zien. In Eindhoven zien wij een doorzeefde woonwagen. In Geleen zien wij twee gewonden na een schietincident. In Scheveningen zien wij een vrouw een man verwonden. In Rotterdam zien wij een automobilist doorrijden nadat hij een fietser aan gort rijdt. In Roosendaal zien wij een gewonde invalide man op staat liggen. Achtergelaten nadat hij is aangereden. In Vlaardingen zien wij verschillende autobranden. In Gouda zien wij een taxichauffeur bedreigd worden. In Arnhem zien wij een grote vechtpartij. In het Amsterdam Rijnkanaal zien wij een dode vrouw drijven. In Nieuw Lekkerland zit er weer iemand stomdronken achter het stuur. In Woerden wordt iemand die blij is na een voetbalwedstrijd compleet in elkaar geslagen. Want blije mensen op straat moeten we niet willen met z’n allen. En blije mensen in de trein vernielen treinen. Zo blij waren ze. In Nijmegen wordt er iemand beschoten met een luchtdrukwapen. Baf Baf Baf. In Vuren wordt er een woning bekogeld met een molotovcocktail. Wij zien het allemaal.

23 april – schijnovervaller (?) schijnmisdraagt zich na schijnaanhouding met schijnagenten in Amsterdam. De schijn in dit land is sowieso hoog dus zo raar is dit nieuws niet. De wapens zijn niet schijn, die zijn echt en de politie weet er geen raad mee. In Breda wordt er en man mishandeld op de Grote Markt. In Enschede is er een gewapende overval. In Etten-Leur is het vandaag gezellig. Eerst worden twee medewerkers van een zorginstelling bedreigd met een mesje en vallen er een paar schoten in een wijk. Daarna snuffelt er een politiehond door de straten van Etten-Leur en zijn er aanhoudingen. Dat allemaal voor een tiener en een ‘Belg’. In Waalwijk is er een vechtpartij met gewonde mensen. Aan de Riddersdreef in Den Haag gaan er weer auto’s in vlammen op. In Roosendaal worden twaalf arrestaties gedaan na voetbalrellen. In datzelfde Roosendaal is er een agressieveling agressief tegen politieagenten. Gevolg; peppersprayhappen. In Almelo slaat iemand en ander iemand met een glas op zijn hoofd. En dat is niet lief. Politie moet weer naar Duindorp in Den Haag. Weer bewonertje pesten. En in Geldrop worden drie agenten mishandeld door twintig mensen. Wij herhalen; in Geldrop worden drie (!) agenten mishandeld (!) door twintig (!) mensen.

24 april – er zijn gisteren weer mooie dingen gebeurd in de wijk. Uw Turkse buurman zwaaide naar u. Aardige man. In Maastricht wil een verwarde man zijn eigen woning opblazen. Gedoe. In Doetinchem is er een explosie bij een woning. En dat is volgens de politie niet zomaar ontploft natuurlijk. In Zwolle rijdt er iemand bewust in op een agent. Gelukkig verdient deze agent 1700 euro bruto per maand. In Zoetermeer wordt er een schot gelost na een vechtpartij. Straat afgezet. Politiehelikopter. Mooie dingen in de wijk. Zeker in Bavel. Mooi dorp alleen zijn de woninginbraken in de wijk een beetje aan de hoge kant.

25 april – baf baf baf in Schijndel vandaag. Heel de wijk schrikken. In Roelofarendsveen is er een steekpartij op een vakantiepark. Op vakantie in Roelofarendsveen? Dan ben je sowieso koekoek. In Almelo zwaait er iemand met een machete en zorgt dus automatisch voor opschudding. In Zundert wordt er een vrouw beroofd. Nou en. Ze wordt bruut beroofd. Bruut? Nou vooruit, dan kan dit wel in het overzicht van het grote wij van Nederland. In Delft raakt er een pakketbezorger lichtgewond na een overval op zijn pakketten. In Enschede rijdt er een vrachtwagen door nadat hij een auto tot twee keer toe kapot beukt. Links. Rechts. Plaat voor je kop. In Roosendaal wordt er een opsporingsambtenaar bedreigd door een man omdat die boos is op de opsporingsambtenaar. Vandaag een mooi artikel over mooie dingen in de wijk. In Valkenswaard gebeuren zo veel incidenten dat de buurt onrustig wordt. Incident op incident. Incident hier. Incident daar. Valkenswaard, mooi dorp. Je moet het alleen willen zien. In Rotterdam wordt er weer een dode baby gevonden, maar laten we niet te snel oordelen.

26 april – de politie moest in Amsterdam even iemand oppakken met getrokken wapens. Verder niet zo veel aan de hand. In Utrecht precies hetzelfde. Getrokken wapens bij een aanhouding. In stadsdeel Buitenveldert te Amsterdam gooien honderd jongeren lukraak zwaar vuurwerk door de straat, gooien ze met stenen en met eieren en loopt er eentje met een nepwapen te zwaaien. Niks aan de hand, want het bleek een examenstunt. In Rotterdam worden er kogels afgevuurd. Allerlei mensen in allerlei auto’s schieten op elkaar. Vijf man zijn opgepakt. Dit bleek achteraf geen examenstunt. In Alphen zwaait er een dronken verwarde man met een mes. In Etten-Leur probeert en verwarde man een compleet woonblok in de hens te steken.

27 april – oranje boven, leven de koning. In Hellevoetsluis spuugt er een man bloed naar agenten. In Bergen op Zoom wordt er een jongen van 18 bewusteloos geslagen. In Delft moest er een agressieve man onder controle worden gehouden door het hele politiekorps van Delft. Er is nog niks bekend, maar toevallig vandaag in de msm; verwarde personen nemen toe in Delft. In Tilburg is er een arrestatie met getrokken blaffers. In Eindhoven bijt een man een agent en steekt hem daarna met een sleutel. Gelukkig verdient de agent 1500 euro bruto per maand en mag hij in een Touran rijden. Vandaag was het sowieso agentje pesten. In Katwijk geeft een man eerst een paar klappen aan een agent en vervolgens een andere agent een kopstoot. In Goirle raakt een agent en een opsporingsambtenaar gewond na een vechtpartij tijdens een aanhouding. In Rotterdam slaat een man een agent in zijn gezicht. In Tilburg wordt er bijna een agent overreden door een vluchtende illegale taxichauffeur. In Bussum wordt er een agent in zijn gezicht geslagen door een vrouw. In Amsterdam wordt een stelletje door 5 man ernstig in elkaar geslagen. Daderprofiel laat nog even op zich wachten. Voor de rest is Koningsdag vrij rustig verlopen.

28 april – voordat we naar het dieptepunt gaan van januari, februari, maart en april, eerst Rotterdam. Daar is het leuk winkelen op de Lijnbaan, tenzij er midden tussen het winkelende publieke ineens kansenparels op elkaar gaan lopen te schieten. In Rotterdam blijft het feest, want er wordt vandaag ook een 15-jarige jongen met een mes bedreigd. In Deventer worden twee jongens van 15 mishandeld door andere tieners. In Alblasserdam worden beveiligers mishandeld door een vrouw. Op de A27 bij Geertruidenberg wordt een auto met drie inzittenden bewust aangetikt. Niet 1 keer maar 3 keer probeert een automobilist met Belgisch kenteken de auto van de weg te beuken. Maar voor het echte dieptepunt van Nederland gaan we naar – hoe kan het ook anders – Breda. Iemand rijdt in Breda door na dat hij een kleuter zwaargewond overrijdt met zijn auto en bij de aanhouding slaat hij een agent. Strafeis als het aan ons ligt maar dat ligt het helaas niet; 138 jaar. 100 jaar omdat hij een gewonde kleuter achterlaat, 30 jaar omdat hij een agent slaat en 8 jaar omdat hij uit Breda komt.

29 april – in Apeldoorn is er een steekpartij. Meerdere mensen gewond. Wijk afgezet. Je moet het alleen willen zien. Een verwarde man onder het bloed in Almelo. Niet één, maar twee woningen beschoten in Rijssen. In Sliedrecht wordt er geschoten tijdens een feestje. In Mijdrecht loopt er een verwarde man met een mes te zwaaien en in Rotterdam raakt er een oudere vrouw gewond bij een brute overval.

30 april – een massale kermisruzie in Groest. Een winkeltje in een bejaardenhuis wordt overvallen in Breda. In Amsterdam wordt er een man in zijn nek gestoken. Twee mannen worden mishandeld in Alphen. In Delfzijl is er veel overlast van jeugdbendes. Er is vandaag een geweldsexplosie in Weert. In een AZC heerst er oorlog tussen de bewoners. En zie hem liggen op straat dan. Daar (klik hier) ligt een agent (1400 euro bruto per maand) terwijl er drie jongens hem in elkaar beuken in Weert.

April deed wat hij wil. In mei slaan alle vogels elkaar op de bek.

3 reacties

  1. […] gesteld om het bankhangend volk dom te houden. Want wat ging het goed in januari, februari, maart, april en mei. En juni? Geen idee, want wij stoppen met die maandelijkse overzichten. Het is namelijk veel […]

  2. […] Oftewel; ze hebben geen idee en doen ook maar wat. Vandaar dat wij in januari, februari, maart, april en mei van dit jaar een korte update gaven over hoe gaaf dit land was. Ook wilden wij onze Koning […]

  3. […] HOERA! Wij zien al sinds januari 2018 de misdaadcijfers dalen. Ook in februari 2018, maart 2018, april 2018 en mei 2018 zagen wij de misdaadcijfers dalen en merkten wij dat het geluk in dit land per week […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s