Beschouwing over Europa (deel 1)

Geachte Europa,

We moeten het wederom hebben over de staat van uw welzijn. Want Europa, lief Europa, u bent van Maria Callas naar DJ Bonk Bonk die ‘Party Party’ uit zijn anus schreeuwt, van Vincent van Gogh naar Arie Subsidie die zijn uitwerpselen tegen de muur gooit, van Gerard Reve naar Arnon die een verhaal over je naakte moeder schrijft, van Verdi naar John die drie vingers in de lucht je weet zelf componeert, van Da Vinci naar Diederik die trucjes met elastiekjes op tv doet, van Charlie Chaplin naar Dolf, van Shakespeare naar Sander Schimmelpennick, van Churchill naar Kaag, van Mozart naar Akwasi en van Immanuel Kant naar Frans Timmermans getransformeerd. Ergens, beste Europa, ergens is er iets goed mis gegaan. Want beste Europa, als de oorlog komt, dan willen we niet eens meer bij jou. Als er oorlog komt, dan zal u alleen overblijven. U gaat ten onder aan grootspraak, aan decadentie, u bent de val van het Romeinse Rijk zonder ooit een Rijk te zijn geweest.

Europa, lief Europa, uw westkant wordt onderhand uitgekotst door de hele wereld. De enige vriend die u nog heeft is Amerika. En Amerika wordt inmiddels uitgekotst door de hele wereld. Jullie hebben alleen elkaar, Amerika, Duitsland, Zweden, Frankrijk, Nederland, België, Oostenrijk, Italië, Spanje, en ja, ook Engeland, het is allemaal kapot gemaakt door decadente hoogmoed. Uw decadente hoogmoed, uw globalistische hoogmoed die vanuit een opgeklopt wereldbeeld (allicht gesubsidieerd) trachtte een maakbare wereld te creëren. Met de media als frontsoldaten, met het onderwijs dat zich liet omkopen voor het hogere doel. Met de politiek die – of het nou oppositie of coalitie is – met slechts één mond spreekt. Koningshuizen, Pausen, alles doet en deed met de mallemolen mee. En als er iemand uit de kruiwagen springt, wordt hij opgepakt of zij opgeblazen. Dat is nogal een signaal, vandaar dat de Europese talkshowtafels slechts één en dezelfde boodschap uitkramen, want anders lief Europa, anders zwaait er wat. En daarom durven journalisten op tv niet te vermelden dat Azov nazi’s zijn, want ze weten dat als ze dat wel doen, de kans groot is dat hun auto’s worden opgeblazen op Malta. Laten we maar denken (in godsnaam dan maar hopen) dat het grootste deel afgeperst wordt, want we moeten er toch niet aan denken dat ze uit eigen beweging en overtuiging al deze info over ons uitstorten, o heilige Goebbels, onderwijs ons.

Europa, u bent een totalitair continent geworden. De EU heeft dat van u gemaakt, geruisloos. Van Madrid tot aan Kiev, van Oslo tot Ankara, het is verworden tot een mengelmoes van volkeren die kriskras elkaar verachten tot op het bot maar op tv zien dat ze elkaar lief hebben. En als ze elkaar lief hebben, dan vertelt de tv dat ze elkaar moeten haten. U zuigt miljarden uit uw volk om het terug te geven in de vorm van een soort Tien Geboden, of beter gezegd, de Tien Plichten: u zult gehoorzamen, u zult angstig zijn, u zult knielen, u zult betalen, u zult sterven, u zult niks bezitten, u zult geen man of vrouw zijn, u zult wit met een schuldgevoel zijn, u zult niks bezitten, u zult avocado eten bij het ontbijt, lunch en avondeten. U zult een wereldburger zijn, zonder land, zonder grenzen, zonder historie, zonder traditie, maar met een nieuwe toekomst, een toekomst van eendimensionaal denken in het belang van ons allen. Europa, u bent het Vierde Rijk. U bent de natte droom uit het verleden. U valt traditionele Westerse gezinnen aan in de kern van hun bestaan, zoals u al bijna 100 jaar tracht te bereiken. Europa, u bent nazistisch in al uw vezels en uw oorspronkelijke bewoners hebben hulp nodig, zo waarlijk helpe ons God almachtig.

Advertentie

een reactie

  1. […] 9 Beschouwing over Europa (deel 1) […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s