Populairste 10 columns in 7 jaar Ikwasinharen.nl

We gaan eens even kijken welke columns er in 7 jaar Ikwasinharen.nl het meest zijn gelezen. De taart is op, het feest is voorbij, maar voor een Top 10 is altijd tijd. Het feest was trouwens een groot succes, Vader Abraham door de speakers en al het 0.0-bier staat nog in de koelkast. Al jaren trouwens, niemand drinkt dat. Niemand. De port en jenever zijn wel op, het was een geslaagd feest. En met onze dronken hoofd hebben we de Top 10 met een ouderwetse diaprojector geprojecteerd op de muur en hardop voorgelezen. De beste stukken hebben we ooit moeten verwijderen omdat er allemaal boze columnisten en advocaten waren of zo. Wij zijn geen Roddelpraat die zo’n advocatenbrief kan uitlachten. Zo van hahaha wat een lekker wijf is die advocaat, krijg de tyfus. Nee, als wij zo’n brief krijgen waar zo’n kantoor dreigt om al onze spullen in te nemen (bureau, stoel, lege koelkast) omdat we over fraude schrijven in de wereld van de Noord-Hollandse kinderspeelgoedinzamelingskringloopbanken dan luisteren wij naar zo’n advocatenkantoor, want wij hebben helemaal geen groene doneerknop. In ieder geval kwamen we alsnog tot 10 populaire columns die ooit een hit waren op het wereldwijde net. En wat een succes was het. De dansvloer werd gek, polonaise door het hele gebouw. Zweet en bitterballen. Henk & Henk natuurlijk gedraaid en iedereen heeft de hit Afrika meegeblèrd.

Meeste gelezen columns in 7 jaar Ikwasinharen.nl

Nummer 10 Verklaring van Marrakesh is het grootste volksverraad in de geschiedenis van Europa

Hugo de Jonge wist niks en toen ineens wel. Zo is Hugo. Feit blijft dat deze Verklaring de definitieve doodsteek van West-Europa is. Blank wordt verplicht zwart en zwart overheerst, dus weinig blank meer in 2160. Dan is Europa een soort Afrika geworden met inwoners uit het Midden-Oosten. Broodje geit kopen in de Koopgoot, zin in.

Nummer 9 Fatsoen en Respect

In 2015 was Ikwasinharen al scherp als een mes. Moet je het dedain eens zien jegens Geenstijl en TPO, haha. Hoe geniaal. En dat was niet gek, want alle kritiekpunten die Svennusmax (leeft die nog?) in 2015 had jegens de overheid staan nog behoorlijk overend. Er is in 7 jaar niks veranderd. Al storten we geen 60 miljard meer in Afrika, maar in het klimaat. Een pot nat. En we sloten af met een liedje van Bert Brussen toen hij ook nog kritiek had op de overheid. Kan je nagaan hoe oud dit artikel is.

Nummer 8Pedo’s bij jou in de buurt?

Nog ver voordat we van Marco Borsato wisten, schreven wij al over de Pedometer. En dat sloeg aan. Met de pedometer kun je meten of er een pedo bij jou in de buurt zit, hoe erg pedofiel hij of zij, want vergeet die smerige wijven alsjeblieft niet, is en hoeveel stappen hij van jouw huis woont. Het werkt allemaal heel simpel: je gaat bij een vermeende pedofiel voor de deur staan, je houdt je telefoon op het huis van de pedofiel gericht en je krijgt meteen in beeld hoeveel stappen die viezerik van je huis woont, schreef IWIH himself. Hoe ideaal had deze app geweest zeg, had de Voice veel geknakte kids gescheeld.

Nummer 7Kind (6) trouwt met man van 55 in ruil voor eten en een geit

Of wij dit allemaal zelf verzinnen. Een filmpje dat natuurlijk allang is verwijderd laat zien dat ene Ali trouwt met nog een andere Ali en toen kwam er een geit die de taart opat of zo. Heel vaag verhaal, maar jullie vonden het blijkbaar leuk om te lezen.

Nummer 6Quinsy Gario: een zwarte vlek

Eigenlijk is elk woord dat geschreven wordt over deze demagogische moraalfascist er eentje te veel. Kijk zo begin je een column. En deze column snijdt nog steeds hout. Elke zin is raak. En als we het zo inschatten, is de rol van Gario steeds kleiner aan het worden. Nederland is moe van al die beroepszeikers, doodmoe. Gario is een schim uit het verleden, niet eens een voetnoot, een onzichtbare schim.

Nummer 5Griekse variant overspoelt Europa – iedereen moet 5 spuiten

Toen het nog een complot was. Maar valt er nu wat te lachen? Nou? Vertel, wat valt er nog te lachen? Er zijn dus werkelijk mensen die zich testen op een virus waar ze 3 keer voor ingeënt zijn. Wij herhalen, er zijn mensen die zich laten testen op een virus waar ze 3 keer voor ingeënt zijn. Tegen zoveel domheid valt niet te schrijven. De mensheid zit op haar dieptepunt. We komen er wel uit. Ooit. Na het jaren likken van de wonden.

Nummer 4Laatste uppeet van @peterrdev

We haalden landelijke media en zelfs GeenStijl met deze petitie. Een petitie om Peter R. de Vries van de buis halen. Dat is uiteindelijk wel gelukt, maar dat lag niet aan de petitie. Uiteindelijk werden er ongeveer een paar duizend handtekeningen gezet en haalde de petitie BNR en SBS en The Voice. Echt een ongekend succes toen we nog een succes waren in een succesvolle tijd van succesvolle blogs die succesvolle acties m.b.t. Peter R de Vries verzonnen.

Nummer 3Stemplicht, red de democratie!

Heel verhaal over dat er een stemplicht moet komen en dat de overheid zomaar referenda naast zich neerlegt en dat er een pedagogische waarde aan stemmen hangt en geldstromen en echt een heel verhaal over stemplicht. Het eindigt met NEXIT en het zou inderdaad fijn zijn als we daar een referendum over kunnen houden. Nederland moet uit de EU, lijkt ons onderhand een 100 procent opkomst.

Nummer 2Vluchtelingen vechten in Venlo

Hoe Kuifje is deze titel. Beste titel in 7 jaar. Meest gelezen column van 2016. VVV is dus nu de officiële afkortingen van Vluchtelingen Vechten in Venlo. Dit was een soort getuigenverslag van ene S. S stond ineens tussen allemaal vechtende vluchtelingen in Venlo. Maar in Nederland maakt het tegenwoordig niet uit waar je staat, dus dat is misschien een troost voor S. Want er zijn Mattende Marokkanen in Maastricht en Strijdende Syriërs in Strijen. Koerende Koeren in Koedijk. Overal is het hommels. Hommelse Hamsas in Haastrecht.

Nummer 1 Breaking: asielzoekers doden zwanen

Dit was een aanklacht tegen de vluchtigheid van tegenwoordig. IWIH verzon een verhaal, maakte het verhaal groot en bewees zo dus dat het vrij makkelijk was om ‘nieuws’ te maken. Natuurlijk is dit verhaal de kern van een groot probleem, edoch moeten we niet vergeten dat het mes aan twee kanten snijdt. Dus ja, de waarheid en de leugen staan in dezelfde krant en ja, de waarheid en de leugen staan op internet. Bij elk medium heb je een filter nodig, dus ook bij een krant. Alleen Nieuwsuur is objectief, dat dan weer wel. En de zwanen De zwanen in het verhaal leefden nog lang en gelukkig.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s